Gregor Cuzak

on marketing, business and philosophy

Vse najboljše

| 3 Comments

Vsem hvala za čestitke. Vnaprej, za nazaj in za zdaj.

Danes prestopam polovico potence možnih prostostnih stopenj lastnih nihanj molekul v mojem telesu.

Če bi štel po celicah in bi vsako leto naredil le eno podvojitev, mi zdaj do velikosti človeka manjka nebeško število, do kita grbavca pa število vprašanja.

Ali drugače povedano, izpolnil sem pol črk najdaljšega božjega imena v stari zavezi.

Vstopam v najbolj divje leto mojega življenja, v leto, ki ima neko hecno vibracijo, ki je tudi zapisana v Tori. In me sploh ne čudi. Tora. Tora. Tora. In s firmo, ki je najbolj nora firma na tem planetu. In über kul.

Biserno pristanišče že imam, kraljico svojega življenja tudi, dva otroka od željenih treh, zdaj iščem naslednje čarobno število. Ali morda čarobno figuro?

In kaj ima s tem opraviti Fibonacci? Veliko, veliko. Vprašajte Failo. Kdo nam je dal številke? In kaj nam je o njih povedal taisti gospod?

Hasan Ibn Saba aka Seiduna je fante pošiljal v raj. Skozi pekel. Prosim te, da ti tega ne počneš. Pokaži jim, da je raj tu. Tu. In nikjer drugje.

Hvala za milost. Hvala za misli. Hvala za ljubezen.

3 Comments

 1. @sunshine
  eh, saj šifre so samo za zabavo.
  rojen sem bil 26.2.1973.
  hvala za čestitko

  takisto za @MF

 2. Danes zjutraj sem že imela zapisan komentar z “vse najboljše” in ostalo šaro, a ker zadnje čase toliko stvari napišeš v šifrah, nisem bila več prepričana, če je najbolj osnovni in dobesedni pomen posta pravi ali ne. :mrgreen:

  Pa sem se spravila googlat, če bi kje našla tvoj rojstni datum, a nisem imela sreče.

  Zato bom zdaj pač tvegala da sfalim in ti zaželela vse najboljše za rojstni dan, veliko iskrivih debat, poučnih izkušenj, izpolnjujočih doživetij in iskrenega smeha. In plesa! Ker res verjamem da kdor pleše, zlo ne misli (priredba prosto po Maši). 😆 🙂

Leave a Reply

Required fields are marked *.