Gregor Cuzak

on marketing, business and philosophy

Oglas za kolegico – pomoč na domu

| 2 Comments

Imam prijateljico Tjašo, ki je pričela s poslovanjem pri eni zelo zanimivi in v prihodnosti zelo perspektivni storitvi, to je pri pomoči na domu, ki vključuje tudi varstvo otrok in nego za starejše. Posebnost Tjaše je, da je njena storitev na višjem kakovostnem nivoju, kot je običajno na voljo v vrtcih, zasebnem varstvu ali tudi v domovih za ostarele. To seveda pomeni, da so njene storitve dražje. Jasno. Vsekakor želim, da bi spodnji oglas komu koristil. Tjaši pa veliko uspeha. Če jo želi kdo kontaktirati, je na spodaj navedenih linkih moč najti njen kontakt, lahko pa se mi Tjaša tudi podpišeš med komentarje.

Želi še kdo, da dam njegov oglas na videlo? Z veseljem ga posredujem naprej. Naj kroži ponudba, ne le umotvori 🙂

Aha, še nekaj. Imam vse več CVjev, ki mi jih pošiljajo prijatelji in znanci, jaz pa jim pomagam do kakšnega pogovora za službo, včasih tudi uspešno. Če ima kdo željo po menjavi službe, z veseljem pomagam.

Gregor

**** klikni naprej za oglas ****

Pozdravljeni ljubitelji kakovosti bivanja

Smo skupina strokovnjakov, ki vstopa na slovenski trg z blagovno znamko ProDomi, ki ponuja kvalitetne in strokovno podprte storitve za družino in dom. Namenjena je vam, ki si želite kljub časovni stiski ohraniti kakovost svojega bivanja.

Strokovni prispevki članov našega tima

Odnosi, posebej z ljudmi, ki so nam v življenju najbližji so lahko včasih zelo naporni, a vedno z nova nam ponujajo možnost, da izvabimo iz njih trenutke največjih hvaležnosti. Vredno se je potruditi.


ProDomi Junior

Kako izvabiti otrokov potencial?

ProDomi Senior

Kako poskrbeti za stare ljudi v poletnem času?


Novo na strani Idejnika

Za vas smo pripravili tudi Idejnik. Morda vas bomo z njimi ponovno spomnili na že znana a v življenju zanemarjena področja ali spodbudili, da vnesete vanj kakšno svežo spremembo. Včasih so dovolj tudi drobne pozornosti, da izvabimo iz doma resničen kraj topline, ljubljenosti in varnosti.

Izognimo se stresu počitniških priprav v štirih korakihZ višjimi standardi do več zadovoljstva

S pripravljenimi programi dela in izbranim osebjem, vas razbremenimo in poskrbimo za višjo kakovost varstva otrok, podporo družinam z otroki s posebnimi potrebami, podporo starim ljudem in svojcem in prav tako za višjo kakovost vseh opravil za vaš dom in okolico.

ProDomi za družino: ProDomi Junior, Prodomi SpecialProDomi Senior

ProDomi za dom: Gospodinjska opravila, Čiščenje in nega doma, Skrb za hišne ljubljenčke,Urejanje okolice doma, Hišniška opravila za dom


Pošljite informacijo prijateljem in znancem

Morda imamo za kakovost svojega bivanja danes že vse poskrbljeno. Morda smo potrebovali pomoč že včeraj, nikoli pa ne vemo, ali jo bomo lahko potrebovali že jutri. Prijatelji in znanci bodo veseli vaše pozornosti in posredovane informacije.

Z lepimi pozdravi, En Tim.

2 Comments

 1. Gregor, najlepša hvala za podporo in dobre želje.

  Ko sem načrtovala ponudbo ProDomi, sem seveda izhajala iz lastnih potreb, saj me včasih razpetost med delom in domom obremeni. Seveda pa sem tudi poizvedovala kaj si tudi drugi želijo in kakšne izkušnje imajo s tovrstnimi storitvami. Zgodb na to temo je veliko, žal pa je tudi veliko zelo slabih izkušenj. Od tega, da je pomočnice težko naučiti, da delajo po njihovem redu in ne kakor v svojem domu, pa kako gredo preveč hitro na osebni nivo in se morajo potem ukvarjati še z problemi pomočnic. Pa zgodbe, da so po naključju prišli domov in zagledali pomočnico v svojih copatah, da ne govorim o tistih, kako si rade pomirjajo elegantne obleke in vedno boljše obvladujejo hišni red namesto svoje delo…

  Prav tako velja za varstvo otrok. In kako se varstvo na trgu podcenjuje? Vsi vemo, da se otroku v prvem obdobju življenja sestavlja (tja do šole) čustveni svet. V tem obdobju so kakor spužve, ki vsrkajo vase vse informacije, ki tvorijo vzorce čustvovanja. Nimajo pa zavedanja, ki bi jim lahko kot sito omogočilo spustiti vase samo informacije, ki so za njih dobre. Kako lahko potem otroka zaupamo osebi, ki se nam je oglasila po oglasu? Seveda je temu primerno cena varuške na črnem trgu nižja od cene čistilke. Saj samo čuvajo …

  Upam, da ne bo spet komu kaj nerodno in tudi vem, da si žal ne more vsak privoščiti kakovostno storitev varstva. A zmeraj ostaja vprašanje: Koliko denarja smo pripravljeni porabiti za kvaliteten razvoj svojih otrok, glede na to, da je danes le malo mamic doma in vsi več ali manj porabimo večji del svojega časa za delo? Ali smo ga v letih njegovega odraščanja pripravljeni dodatno porabiti vsaj toliko kolikor je vreden en dober avto, ki stoji pred lepo hišo?

  Vsekakor, želje po višji kakovosti storitev na domu so velike. Dobila sem tudi potrditev, da denar (tam kjer je) ni problem, če je storitev odlična.

  Seveda pa odlični programi niso dovolj. Najpomembnejše pri vsem je strokovno vodenje pomočnice, varuške ali oskrbovalke , da lahko resnično zagotovi zanesljivost in kakovost dela tudi na dolgi rok. Saj je končno prav to naša skupna želja.

  Tjaša

 2. A mi mora biti zaradi zadnjega odstavka kej nerodno? Ker malo mi je… 🙂

Leave a Reply

Required fields are marked *.