Gregor Cuzak

on marketing, business and philosophy

Lestvica avgust

| 3 Comments

Najbolj gledani filmi – iTIVI avgust 2008
1. cloverfield.jpg Pošastno (Cloverfield). Tega nočem gledat, ne maram grozljivk.

2. alvin.jpg Alvin in veverički (Alvin and the Chipmunks). Tega po mojem ne bom pogledal, ker ne maram risank, ki so kvazi kul. Mogoče se motim, ampak mene tole ne potegne. Zato bom tamalima raje pokazal recimo Iskanje Nema.

3. iloveyou.jpg P.S. Ljubim te (P.S. I Love You). Me zanima. Mogoče prepričam mojo ljubo ženo, ki si je danes sicer zaželela Pevca z Gerardom Depardieujem.

4. landman.jpg Ni prostora za starce (No Country for Old Men). Tole me pa zelo zanima. Bom dal na listo, ker bi rad videl, kaj je na Javierju Bardemu tako groznega. Mogoče mi bo žal. Ker, kot rečeno, nisem ljubitelj grozljivih filmov. Čeprav mi trilerji sedejo.

5. next.jpg Slutnja (Next). Brez veze.

6. bee.jpg Čebelji film (Bee Movie). Po prvem mestu julija in devetem julija, zopet malo gor. Je pa ta risanka na meji, ne vem še, ali jo želim videti.

7. vednoprica.jpg Vedno priča, nikoli nevesta (27 Dresses). Film, ki me lahko pritegne le, če je nagajivo navihan. Če je zgolj romatinčen, se mi ga pa ne bo dalo gledati.

8. zaklad.jpg Zaklad pozabljenih: knjiga skrivnosti (National Treasure: Book of Secrets). Brez veze.

9. wilsons.jpg Wilsonova vojna (Charlie Wilson’s War) Zakon!

10. goldencompass.jpg Zlati kompas (Golden Compass). Če si še Harryja Potterja nočem pogledati, da si ne bi pokvaril dobrega vtisa knjig, zakaj bi potem hotel videti ta film?

3 Comments

 1. @ap hej, napača 😉 popravljeno in hvala. Bee movie si mi s tem naredil nekaj bolj na tej strani meje, torej ga mogoče res pogledam.

  @DjJuvan Hej, pa saj fora iTIVIja je v tem, da smo izbirčni. Parpika, hmm, zaenkrat ti moram priznati, da si od animejev nisem pogledal še čisto ničesar. Grdi, grdi, Gregor.

 2. Smo zbirčni 😀 Če te manj mikajo, jih pogledaš poleg kakšnega rednega dela, obeda, surfanja po netu,…
  Glede risank (anime) si pa raje poglej Paprika (ga imaš v itivi zbirki).

  LP

 3. tako no country for old men (napačno je no land for old men) kot bee movie, glede katerih imaš nekaj pomislekov, sta odlična in verjamem, da ti bosta vsaj malo všeč 🙂

  p.s.: tudi sam ne gledam grozljivk

Leave a Reply

Required fields are marked *.