Gregor Cuzak

on marketing, business and philosophy

Mafia management

| 5 Comments

Opis mojega seminarja “Mafia management”, ki se ima zgoditi 22.4. na za zdaj še neznani lokaciji, v organizaciji guruja, meni v veliko čast in ponos, je tule, v nekaj verzijah, na suho, brez posebne priprave:

“Na mojem seminarju ne boste izvedeli nič takega, česar niste že vedno vedeli, le jasno bomo to povedali. Sem Gregor Cuzak, lastnik iTiVija, član uprave skupine Domenca, ter svetovalec pri največjem zvestobnem klubu v Sloveniji. Z menoj bosta Aleš L., vaš marketinški guru in Jože Kaligaro, svetovalec uprave Gorenja za področje Financ. Moj cilj je, navidez težke stvar predstaviti na najbolj preprost način.”

No, dragi moji, bi se prijavili na tak seminar? Aja, pojma nimam, za koliko ga hoče Aleš prodajati? Pa tudi pojma nimam, če bomo zbrali dovolj prijav in ali bo tole uspešno ali ne.

***
Ko sva z Alešem zadevo posnela, je izpadlo pa takole, torej da kar povzamem iz gurujevega komentarja:

5 Comments

  1. @sparkica

    meni zajčja ušesa, tebi pa 🙂 #wink

  2. Heh, hm… sem mislila, da se na Aleševi povezavi skriva še kak dodaten intervju 🙂 Zajčja ušesa bi vseeno … ja … pristajala 🙂

  3. Ne vem zakaj, ampak imam fiksno idejo, da bi ti v tem filmčku pristajala velikanska zajčja ušesa 🙂 Zakaj? Ker je imela Alica, preden je odpotovala v Čudežno deželo (kar finance so, vsaj zame, hehe), nepričakovano srečanje z g. Zajcem posebne sorte …

    Naj se dogodivščine pričnejo (grem pogledat intervju) … 🙂

  4. Poglejte video, posnet na skriti (Mafija …) lokaciji v Ljubljani … 🙂

Leave a Reply

Required fields are marked *.