Gregor Cuzak

on marketing, business and philosophy

Lisac odslej na iTIVIju

| 0 comments

Aleš Lisac je faca.

Lisac 4 leta

Pravzaprav je edini slovenski tržnik, katerega direktno pošto vedno preberem. Ker je tako zanimiva. Ker je zanimiv Aleš.

A vedno ni bilo tako. Svojo kariero sem začel v oglaševalski agenciji in v agencijah smo nekoč na direktne tržnike gledali zviška. Pa še danes je tako. Aleš je že dolga leta nazaj ugotovil, da se splača biti drugačen. Trženja se je zelo zgodaj lotil na načine, ki agencijam, katerih mantra je TV oglas, ne dišijo preveč. Direktno trženje, seminarji o tem, kako tržiti in še čem, revija o direktnem trženju, predavateljstvo, snemanje DVDjev, izdajanje knjig, telefonski studio, državno prvenstvo za najboljšega direktnega tržnika, je le moj pogled na široko paleto Aleševih aktivnosti.

Medtem, ko smo mi v agencijah osvajali Zlate bobne in sanjali o Zlatih levih, je Aleš kar nadaljeval in se ukvarjal s temi “umazanijami”, dokler ni, glej ga zlomka, svojega ugleda izgradil do stopnje, ko se hočem nočem moram vprašati, kam med Birde, Sugarmane in Ogilvyje se je namenil vpisati tale naš Aleš. Vsa čast! Nadaljuj tako in se ne ustavi.

Vsi lačni poslovnih in trženjskih nasvetov si lahko Aleševe 3 DVDje, upam, pa da v prihodnje še kaj več, izposodite na iTIVIju. S klikom na spodnje sličice si filme dodajte na svoj seznam v iTIVIju.

Lisac 007 Lisac 41 idej Lisac 17 kozmetičnih

Leave a Reply

Required fields are marked *.